Assemblea ordinària de socis. 31 de gener 2020.

Tornar 18/01/2019


Assemblea ordinària de socis. 31 de gener 2020.


      PENYA BARCELONISTA de REUS – BAIX CAMP


En nom del nostre president, Sr. Antonio Sánchez, em plau convocar-vos a l’Assemblea ordinària de socis, corresponent a aquest any, el proper divendres 31 de gener a les 19:30 en primera convocatòria i a les 20H en segona, amb el següent ordre del dia:


 1-. Lectura i provació, si s’escau, de l’acta de la darrera assemblea. Inclusió, si s’escau, de  nous temes de l’ordre del dia, a proposta dels socis


  2-. Estat dels comptes de la temporada i escaig , des de la darrera assemblea.


  3-. Pressupost per aquest any.


  4-. Altes i baixes de socis.


  5-. Proposta de millores per aquest curs


  6-. Aspectes a considerar en la gestió administrativa de la Penya per  tal de millorar la seva gestió i transparència


  7-. Ronda de suggeriments, precs i preguntes.


Si algú de vosaltres no pot assistir-hi pot delegar el vot en un altre soci que pugui assistir i no tingui cap altre vot delegat. Si teniu algun aspecte que considera important pel bon funcionament de la Penya, poseu-vos en contacte amb algun dels assistents per tal d’incorporar-lo a l’ordre del dia.


 Patrocinadors de la Penya Barcelonista Baix Camp

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Accepto | Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.